DT : Bangkok Oktober 2014

Selfie kat Chatuchak

Macam biasa kalau dah lama tak update blog, memang malas nak menulis. So just short update untuk trip Bangkok tahun 2014. Kali kawan opis aku join skali. Nanti aku rajin sket, aku update panjang lagi sebab trip kali ni leh kata takde perancangan lama pon. First week Oktober dok berkira-kira nak pegi memana tak cuti sekolah, tengah minggu usha tiket cam murah.

Dua tiga hari lepas tuh decide nak pegi, time aku nak beli tiket kat opis kawan aku nampak aku dok usha tiket pegi Bangkok, dia tanya aku nak pegi Bangkok lagi ke? Aku cakap haah, nak pegi minggu depan. Dia kata dia nak ikut skali kalau boleh pasal dia dah sangap kat opis. Aik, selama ni aku ajak pegi Bangkok tak nak tapi tetiba dia offer nak join plak. Aku kata ok jer nak follow. Dan-dan tuh gak beli tiket untuk dia skali. Haha.

Anyhow, ni lebih kurang itinerary aku dok conteng dlm notes app. Bila aku dah wat entry, aku cerita lebih detail lagi kalau sempat.

Continue reading DT : Bangkok Oktober 2014