Membeli Raspberry Pi 2 di Malaysia

raspberry pi 2

 

Semalam Raspberry Pi 2 dah diumumkan dah. AkuĀ malas nak cerita banyak pasal specs apa semua.

Tuh semua korang leh baca katĀ artikel Amanz pasal Raspberry Pi 2

Ramai orang dok sibuk tanya kat mana boleh beli menatang alah ni. Kalau ikutkan, memang ada dua tiga local distributor ataupon korang leh cari kat forum Lowyat, tapi dulu aku beli online kat Element 14. Web tuh memang terbaik untuk beli Raspberry Pi pada pendapat aku. Ada stok atau tidak, aku tak sure la sekarang, tapi semalam memang ada lagi.

Continue reading Membeli Raspberry Pi 2 di Malaysia